’t Clubgebouw van Speeltuin Hoek van Holland is te huur voor kinderverjaardagen, familiefeesten, babyshowers en vergaderingen. Doordat u zelf uw eten en drinken mee kunt nemen is ’t Clubgebouw te huur voor elk budget!

 

Door alle coronamaatregelen zijn nu alleen de buitenruimtes, wc’s en keuken van ’t Clubgebouw te huur. De grote zaal binnen moet gesloten blijven. Bij slecht weer kunt u daarom ook kosteloos annuleren. Wel kunt u gebruik maken van de keuken, voorzien van koelkasten, koffiezetapparaat, waterkoker, oven, magnetron en een los kookpitje. U mag met max 2 personen tegelijk de keuken betreden. We vragen u dan een mondkapje te dragen.

 

We mogen max 25 volwassen toelaten bij ’t Clubgebouw, voor de kinderen is er geen maximum. Er zijn genoeg tafels aanwezig voor 2 huishoudens per tafel. Wilt u meer mensen uitnodigen? Dat kan alleen als de mensen wisselen. U kunt ook ’t Clubgebouw langer afhuren en 2 groepen maken, met elk een eigen tijd. Laat het ons weten, en wij denken met u mee (uiteraard wel binnen de regels die nu gelden)

 

Door deze maatregelen hebben we de prijzen aangepast en gekozen om 2 pakketten te maken. Zodra alle maatregelen worden opgeheven gaan we weer van start met de prijzen en mogelijkheden zoals u van ons gewend bent!